χρήσιμα προγράμματα για υπολογιστή

Newsletter

Χρήσιμοι Πόροι για Ψηφιακή Επιχείρηση   Άλλα

Ανακαλύψτε τους πιο εξελιγμένους πόρους για ψηφιακή επιχείρηση, παθητικό εισόδημα και ευκαιρίες για online επιχείρηση. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις και προνόμια!

Χρήσιμα

Canva 

Η #1 ιστοσελίδα για να δημιουργήσετε γραφικά για τα social media, για φυλλάδια, εκτυπώσεις, παρουσιάσεις, καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών, Youtube thumbnails, βιογραφικά και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας έτοιμα templates, δωρεάν! Δωρεάν δημιουργία βιογραφικού, δωρεάν δημιουργία λογότυπου.  

 Apple

Δωρεάν δημιουργία apple id.  Η  Apple μας καθοδηγεί στο πώς να δημιουργήσουμε το δικο μας apple id se iPhone, iPod, iPodTouch, ή σε PC, ή σε άλλη συσκευή. 
Αγοράστε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και πολλά άλλα, σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές.  
Προϊόντα Τεχνολογίας - Περιφεριακά Υπολογιστών   άλλα. Ίσως το παλιότερο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας. Προσφέρει επίσης μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, βιβλία, φωτοβολταϊκά και πολλά άλλα. Επισκεφτείτε το!
Προσωποποιημένα Δώρα Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα τα δικά σου φωτογραφικά προϊόντα!
Προσωποποιημένα Προϊόντα. Πρόλαβε τις καλύτερες προσφορές & χάρισε μοναδικά ενθύμια & δώρα
Το ShopItNow λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2015 και η επιτυχία του φάνηκε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες λειτουργίας. Αντικείμενα που ήξερες πως ήθελες αλλά δεν έβρισκες πουθενά, μπορείς να τα βρεις εδώ. Μαγνητική βάση αυτοκινήτου, φουσκωτό στρώμα Lay-On-Air, Αδιάβροχα Bluetooth ακουστικά, Usb με τριπλή υποδοχή για android, iOS και pc, αδιάβροχη θήκη κινητού για υποβρύχιες φωτογραφίες και πολλά άλλα...
Restock. Πρωτοποριακό B2B online marketplace που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο επαγγελματίες και επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους και κάνει τη διαδικασία τροφοδοσίας εύκολη, γρήγορη και λιγότερο αγχωτική.
Ελληνικό Affiliate Network. Για bloggers, webmasters και κατόχους ιστοσελίδων γενικότερα. Αξιοποιήστε το χώρο των ιστοσελίδων σας διαφημίζοντας.

Περιγραφή για την Υπηρεσία 30.

Επιλεγμένα Άρθρα

Παιδιά και Python . Πώς να Κάνουμε την Μάθηση

Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός και δημιουργικός για τα παιδιά, και η Python είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εισάγετε τα παιδιά στον κόσμο της τεχνολογίας και του προγραμματισμού. Σε αυτό το άρθρο, θα ...

Περισσότερα...
Εισαγωγή στον Κόσμο του Προγραμματισμού

Η Python είναι ιδανική για αρχάριους, καθώς η σύνταξή της είναι ευανάγνωστη και ευνοεί τον γρήγορο μάθησης. Έχει ευρεία εφαρμογή σε διάφορους τομείς, από την ανάπτυξη ιστοσελίδων μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη.

Περισσότερα...
Ξεκινώντας τον Προγραμματισμό

Ο προγραμματισμός με την Python είναι μια εξαιρετική επιλογή για την εισαγωγή σας στον κόσμο της τεχνολογίας και του προγραμματισμού. Ας δούμε κάποιες βασικές πληροφορίες, αλλά και πώς μπορούμε να κάνουμε την...

Περισσότερα...